Начало • Реклама: New Life Day Spa – Рекламна кампания в Интернет • Категория: Рекламни кампании
 
Услуги
 
 
Последни проекти:
 
 
Социални мрежи и Абонамент:
 
 
Бързо търсене:
 
 

New Life Day Spa – Рекламна кампания в Интернет

Няколко месеца след разработката на фирмен сайт за Спа център „New Life Day Spa“, Рекламна агенция „Макс Ефект“ стартира цялоста онлайн рекламна кампания за бранда.

Цели на кампанията:

 • Създаване на положителен имидж на Спа център „New Life Day Spa“, Варна в Интернет;
 • Привличане на нови клиенти чрез различни маркетингови и SEO похвати в Интернет;
 • Активна обратна връзка с клиенти чрез използване на различни социални канали;

Реализирани дейности и услуги:

 • Изработка на стратегия за онлайн реклама в рамките на шест месеца;
 • SEO (оптимизация за търсещи машини) на уеб сайта на Спа център „New Life Day Spa“, Варна;
 • Разработка на корпоративен блог;
 • Изграждане на официална страница във Фейсбук и брандиран микроблог в Twitter;
 • Обвързване на блога, сайта и корпоративните акаунти в социалните мрежи;
 • Консултинг относно социалното поведение на представителите от „New Life Day Spa“;
 • Консултинг относно организиране на игри в социалните мрежи;
 • Включване на спа центъра в Google Local Business

Постигнати резултати:

 • Резултати в Google.bg

В рамките на три седмици след стартирането на кампанията, „New Life Day Spa“ се индексира в Google.bg по ключова фраза спа варна на първо място на първа страница в резултатите от търсенето. Това повиши трафика от потенциални клиенти на бранда, търсещи спа услуги на територията на гр. Варна.

 • Резултати в социалните мрежи

Основен акцент беше официалната страница на „New Life Day Spa“ във Facebook . Тя предостави възможност да бъдат организирани игри, показани снимки и видео презентации на спа центъра. Нашите специалисти направиха брандиране на страницата и изнесоха информативно съдържание от сайта в специално разработен микросайт, част от Facebook страницата. В рамките на два месеца страницата събра над 200 фена без да бъде рекламирана никъде с платена реклама. Тези хора се присъединиха по свое желание към страницата и това беше гаранция, че те се интересуват пряко от точно този спа център във Варна и искат да се информират чрез платформата, предоставена от Facebook. Наистина страницата във Facebook започна да „изпраща“ нови клиенти на „New Life Day Spa“ и се превърна в силен източник на трафик на лоялна таргет аудитория.

 • Блогосфера

Малко са компаниите с добре организирани тематични корпоративни блогове. „New Life Day Spa“ инвестираха много време и ресурс в превръщането на техният блог в едно полезно за посетителя място, където може да намери специализирани съвети, идеи, новини и помощ на тема спа, красота, релакс и лайфстайл. Нашият екип помагаше през цялото време с професионални консултации и осъществяваше нужните програмни разработки за разпространението на блог-материалите в интернет пространството.

Блогът на „New Life Day Spa“ създаде доверие към бранда за хората, които все още не са посетили спа центъра. Присъствието на „New Life Day Spa“ в блогосферата  също така създаде една по-свободна е-мейл комуникация с клиентите на центъра.

 • Online репутация на компанията

Първоначално „New Life Day Spa“ имаше информативен сайт, който представяше основна информация за спа центъра. След рекламната кампания, която проведохме, „New Life Day Spa“ се превърна в авторитетно име в Интернет пространството, когато стане дума за спа и релакс. Корпоративния блог, активното присъствие в социалните медии, провежданите игри онлайн, контактът с аудиторията и професионалното отношение затвърдиха положителна онлайн репутация на бранда и привлякоха много нови и много лоялни клиенти на спа центъра.

„New Life Day Spa“ са поверили своята реклама изцяло на Рекламна агенция „Макс Ефект“, Варна.

Като част от комплексното рекламно обслужване на спа центъра, освен онлайн рекламата, ние до днес реализираме печатна реклама, външна реклама, видео заснемане и фотосесии, сувенирна реклама. Успешната ни дейност по интернет рекламата на „New Life Day Spa“ доведе красноречиво до възвръщаемостта на инвестициите в е-реклама (ROI), което е най-важният измерител за успехът на една кампания.

 
 

rss feed влез в блога

Полезни препратки

Заглавие на публикацията
Заглавие на публикацията
FeaturedFeatured 2За насКлиентиКорпоративна рекламаОтзивиОферти и предложенияПортфолиоРекламни кампании
Маркетинг и рекламаДизайн и разработкиИнтернет реклама и SEOКонтакти

Дизайн и разработка: Рекламна агенция - Реклама Варна © 2010-2011. Всички права запазени.
Switch to our mobile site