Начало • Маркетинг и реклама
 
Услуги
 
 
Последни проекти:
 
 
Социални мрежи и Абонамент:
 
 
Бързо търсене:
 
 

Маркетинг и реклама

Рекламна агенция „Макс Ефект“ предлага завършен кръг от услуги. Според нас инвестирането в реклама под формата на различни видове рекламни материали трябва да бъде оправдано и да подсигури възвръщаемост на инвестициите. Ако трябва да оценим обективно ситуацията, днес Вие може да избирате сред огромно разнообразие от рекламни медии, рекламни материали и продукти. Малко от тях обаче могат да Ви бъдат полезни, малко са тези, от които можете да се възползвате за да реализирате своите крайни цели. Това е така, защото всяка реклама, също както всеки бизнес или личност, е индивидуална. Тя е съвкупност от задачи, и когато планирате да рекламирате трябва преди всичко да сте напълно наясно с това.

Вашият бизнес, вашият продукт или услуга е индивидуален и зависи от множество икономически фактори – пазарна конюктура, конкуренция, потребители и тяхната нагласа. Това са неща, които трябва да бъдат проучени и анализирани от специалист, за да може върху тях да бъде изградена Вашата рекламна бизнес-стратегия.

Ние Ви предлагаме точно това – целенасочена реклама в развитие, която е съобразена с поставен от Вас рекламен бюджет и го разходва възможно най-ефективно във времето. В наши дни хората са затрупани от рекламни послания и това е предизвикателството – да ги накараме да „виждат“ това, което Вие им предлагате, сред хилядите билбордове, плакати, телевизионни и радио реклами, интернет банери и пр. Ако разгледате нашето портфолио ще видите, че това, което сме реализирали като рекламни материали и концепции, в повечето случаи е не само различно и уникално, но и „работещо“ за нашите клиенти.

Изкуството, което съвременните рекламисти и маркетолози трябва да владеят е да накарат една реклама да „работи“. Това е истинско предизвикателство. Днес е прахосничество на пари и време да правиш реклама без предварително проучване, анализ и последващи изводи.

Поради тези причини всеки наш проект е предизвикателство и изисква индивидуален подход. Работещи по този начин през годините ни се доверяват компании от различни браншове и индустрии в България и чужбина. По-долу може да прегледате кратък списък с рекламни услуги и продукти, които реализираме за своите клиенти като част от нашето комплексно рекламно обслужване.

Ако и Вие имате обективен подход, когато правите своята реклама – заповядайте в нашия офис за да получите професионален консултинг и заедно да обсъдим реализирането на Вашите бизнес цели.

Продукти и услуги в областта на рекламата и маркетинга:

 • Професионални консултации по планиране на рекламните бюджети
 • Анкетни и статистически проучвания и анализи
 • Изготвяне на маркетинг план
 • Определяне на таргет групи, позициониране и ключови характеристики (USPs)
 • Изграждане на корпоративна идентичност
 • Копирайтинг и PR
 • Разпространение на медийни съобщения и рекламни материали
 • Медия планиране и купуване
 • Социален маркетинг (SMO) и Buzz маркетинг в Интернет
 • Мениджмънт на онлайн репутацията
 • Маркетинг за търсещи машини (SEM)
 • E-mail маркетинг

rss feed влез в блога

Полезни препратки

FeaturedFeatured 2За насКлиентиКорпоративна рекламаОтзивиОферти и предложенияПортфолиоРекламни кампании
Маркетинг и рекламаДизайн и разработкиИнтернет реклама и SEOКонтакти

Дизайн и разработка: Рекламна агенция - Реклама Варна © 2010-2011. Всички права запазени.
Switch to our mobile site